torstai 13. maaliskuuta 2014

Talven auringonlasku


Olen katsellut muutamia piirustusblogeja, ja yrittänyt poimia niistä ideoita. 
Jotkut ovat todella taitavia maisemamaalareita. Itse en ole koskaan oikein tykännyt maisemien kuvittamisesta, eikä niiden piirtäminen herätä minussa kovinkaan suurta intoa. Päätin kuitenkin huvikseni piirtää auringonlaskukuvan.




Enkä edelleenkään innostunut maisemista...

5 kommenttia:

  1. Itsekin tulee usein ihailtua muiden maisemakuvia, mutten vielä ole saanut aikaiseksi itse yrittää, tuntuu niin hankalalta.. Liikaa yksityiskohtia, ja minulle tuottaa vaikeuksia eityisesti maisemien kohdalla yksinkertaistaa..

    Olet onnistunut saamaa tähän kyllä kaunista tunnelmaa!
    Usein tulee piieltyä sellaisia asioita, jotka juui itseä kiinnostaa. Ei varmaankaan olisi pahitteeksi välillä harjoitella myös siellä omalla mukavuusalueen ulkopuolella. Se on varmasti myös tosi kehittävää. Sinulta tuntui jo tämä sujuvan näin hyvin, että laitteleppa toinenkin keta jotakin maisemaa näytille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on, että kun kovasti yrittää jotain kaunista maisemaa, tuntuu ettei lopputulos koskaan ole sellainen kuin haluaisi.
      Hyvä pontti! Ehkä siitä on jotain hyötyä, ettei aina tee sellaista jonka tietää osaavansa.

      Kiitos ihanasta kannustuksesta!

      Poista
    2. Haha, pahoittelen muuten kirjoitusviheistä. Huomasin vasta myöhemmin, että uusi näppäimistöni ei jostain syystä meinaa kirjoittaa R kirjainta aina ;D

      Poista
  2. Auringonlaskupiirustuksesi on minusta hyvä. Kannattaa jatkaa myös maisemalinjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No ehkä sitä voisi jotain joskus taas tehdä.

      Poista